Seminarium - Krandagarna - Deltagare

Vi följer noggrant utvecklingen relaterat till coronaviruset. Hösten 2020 ställde vi om och utförde fyra otroligt lyckade digitala seminarier, i från vår studio. Vi hoppas att vi kommer ge dig möjlighet i höst att få lyssna på spännande dragningar, intressant och lärdomsrika utbildningar och kurser gemensamt och fysiskt. Vi ser fram emot att följa en positiv utveckling av att kunna ses hösten 2021.

Klicka här för att läsa mer om
Seminarium - Krandagarna - Deltagare.

Kursinnehåll

Krandagarna är sedan 2000 ett årligt återkommande arrangemang och en mötesplats för krananvändare. Erfarenheter byts, funderingar diskuteras och  du knyter värdefulla kontakter. Förra året lockade vi omkring 300 deltagare till våra dagar med information om kranar och lyftsäkerhet.

Hamn - Industri - Byggmaskin

Sessionerna Hamn och Industri kompletterades nu med en tredje, Byggmaskin, där vi specifikt pratade om tornkranar, mobilkranar och bygghissar.

Lyftmässa

Den mycket uppskattade lyftmässan är en del av Krandagarna. Flera av de ledande företagen inom lyftområdet har deltagit i mässan de senaste åren.

Målgrupp

Seminariet vänder sig till dig som är användare av kranar och lyftanordningar.

Påbyggnad

Välkommen till Krandagarna 2021 - Digitalt seminarium den 20 oktober 

I år gör vi det möjligt att ses och lära mer via våra digitala mötesplatser och med flera intressanta webbinarier. Vi har jobbat hårt för att ställa om formen för seminariedagarna under dessa mycket speciella omständigheter och vi tror att vi hittat ett sätt som behåller känslan och samtidigt förbereder oss för en fysisk träff i Eriksbergshallen 2022. Seminariet pågår kl.09.00-15.00 den 20 oktober.

Länk till seminariet kommer finner ni nedanför För bäst resultat av livestreamingen rekommenderas att använda webbläsaren Google Chrome.

Klicka här kommer för att se Krandagarna 2021 

...................................................................................................................................................................


Årets utställare:


Vill du veta mer:
Maila dina frågor till se.academy@kiwa.com alternativt linda.engmark@kiwa.com 

VARMT VÄLKOMMEN!


Seminarieteamet,

Sofia - Jenny - David - Johan - Mats  - Alexander


Pris: 0 kr exkl. moms

Kommande tillfällen i

Göteborg

Quality Hotell 11
2022-10-19 - 2022-10-20
6 400 kr exkl. moms
Quality Hotell 11
2022-10-19 - 2022-10-20
6 400 kr exkl. moms