Seminarium - Krandagarna - Utställare

Krandagarnas lyftmässa är uppskattad bland besökarna och ger dig som utställare möjlighet att visa upp dina produkter och tjänster. Här hittar du mer information för dig som vill ställa ut på mässan.

Klicka här för att läsa mer om Seminarium - Krandagarna -Utställare.

Kursinnehåll

Krandagarna är sedan 2000 ett årligt återkommande arrangemang och en mötesplats för krananvändare. Erfarenheter byts, funderingar diskuteras och du knyter värdefulla kontakter. Förra året lockade vi omkring 300 deltagare till våra dagar med information om kranar och lyftsäkerhet.
Hamn - Industri - Byggmaskin
Sessionerna Hamn och Industri kompletterades nu med en tredje, Byggmaskin, där vi specifikt pratade om tornkranar, mobilkranar och bygghissar.
Lyftmässa
Den mycket uppskattade lyftmässan är en del av Krandagarna. Flera av de ledande företagen inom lyftområdet har deltagit i mässan de senaste åren.

Målgrupp

Seminariet vänder sig till dig som är användare av kranar och lyftanordningar.

Påbyggnad

 


 Välkommen som utställare på Krandagarna 2021 - Digitalt seminarium den 20 oktober!

I år ses vi live på nätet via våra digitala mötesplatser och med flera intressanta webbinarier. Vi har jobbat hårt för att ställa om formen för seminariedagarna under dessa mycket speciella omständigheter och vi tror att vi hittat ett sätt som behåller känslan från Krandagarna. Seminariet pågår kl.09.00-15.00. 


Vi ber er om följande med deadline senast 11 oktober:
* För er som bokat in sig på Guldpaketet behöver ni spela in valfri film på max 2-3 minuter. Denna skickas till Linda Engmark senast den 11 oktober, linda.engmark@kiwa.com
* Loggor samt länk till hemsidan och utskick önskar vi i .png eller .jpg (samma sak som .jpeg). Lagom bredd är ca 620 pixels så får vi anpassa loggorna efter det. Skickas snarast till sofia.blome@kiwa.com 


Samtligt bildmaterial som skall visas i livestreaming. Power Point, bilder, filmer etc gör sig bäst i 16:9 format förslagsvis 1920x1080px.  

...................................................................................................................................................................


Presentationerna från guldutställare samt övrig information kommer att börja rulla från kl.08.00 den 20 oktober. Filmerna kommer även att visas i pauserna och under lunchen och är fördelade så att alla deltagande företag får samma synlighet. Detta är förprogrammerat och vi kan därför ej svara på vilka tider en specifik film kommer att visas.

Chattfunktionen kommer att vara igång under hela seminariet där ni kan mingla med deltagarna.

Länk till seminariet kommer att skickas ut i ett separat utskick den 19 oktober. För bäst resultat av livestreamingen rekommenderas att använda webbläsaren Google Chrome.

.....................................................................................................................................................................................

Årets utställare:
VARMT VÄLKOMMEN!

Seminarieteamet,

Sofia - Jenny - David - Johan - Mats - Lennart - Alexander

Kommande tillfällen i

Digitalt seminarium

Tillfället saknar adress
2022-10-18 - 2022-10-21
Från 950 kr exkl. moms